снимка: Булфото23 август е денят, на който имен ден празнуват всички,

...
снимка: Булфото23 август е денят, на който имен ден празнуват всички,
Коментари Харесай

23 август е денят, на който имен ден празнуват всички, чиито имена са производни на вълка

снимка: Булфото

23 август е денят, на който имен ден честват всички, чиито имена са производни на вълка.

Името Вълко е славянско и се е употребило като проклинание срещу нахлуване от вълци. То в превод значи и " смел и самоуверен като вълк ". Мъжете с това име честват имен ден и на 1 януари.

Днес имен ден честват Вълко, Вълкан, Вълкадин, Въльо, Вълчан, Вълю.

А ето какво е и смисъла на буквите в името ВЪЛКО:

В  - приказва за добра комуникативност и умеене да се живее в добра естетика с природата и хората, само че и за известна ленивост. Ако името на човек стартира с тази писмен знак, то той е талантлив с огромна нематериалност и блян към възвишени усеща. Този тон няма неприятни асоциации и е повсеместен при съчетаването с други звукове.

Ъ  - е неопределеност. Ако " Ъ " стои в името или семейството, то човек не се поддава на никакви аршин и оценки, среща се зад лимита на познаваемото, от сходен човек може да се чака всичко.

Л  - придава артистизъм, богата фикция, литературни качества. Предразположени към леност и замечтаност, което затруднява търсенето на своето житейско предопределение. Стремежът към материално благоденствие подтиква към деяние. " Л " приказва за мощно развити роднински усеща. И все пак притежателят на име, в което има буквата " Л ", от време на време е много несъобразителен и елементарно влиза в спор. Може би по тази причина меко звучащото " Л " провокира разнообразни асоциации в нашето усещане.

К  - демонстрира устойчивост, прозорливост, мистериозност към персоналния живот, както и блян към власт. Прекомерното надменност на хората, които носят име с " К ", им пречи да реализират набелязаните проекти. Поради душевни дрязги доста от тях се отдават на религията. Звукът е корав, при звученето си кара да заставаш нащрек и провокира напрежение.

О  - придава на индивида, който носи име с тази писмен знак, развита вътрешен глас, дарба да изпитва дълбоки усеща, а също по този начин да си слага ясни цели и да работи за тяхното реализиране. Наличието на тази писмен знак в името приказва за непрекъснат блян на индивида към съвършенство и реализация, за предпочитание колкото е допустимо по-пълно да употребява качествата и опциите си. Ако по някакви аргументи решаването на даден житейски проблем стига до задънена улица, такива хора стават неуравновесени и нервни. Много хора с буквата " О " в името са предразположени към алкохолизъм, наркомания и други пристрастявания, в екстремални обстановки елементарно изпадат в суматоха. Този тон провокира освен позитивни страсти, само че и кара доста хора да застават нащрек.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР